Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Twente - Gebied Sallandse Heuvelrug

In de E-learning Twente kom je alles te weten over de bezienswaardigheden in Twente. Van de natuur, de steden en dorpen, de cultuur, de historie, de activiteiten, alles komt aan bod. In dit moduul staat de Sallandse Heuvelrug / Reggedal centraal. Dit betreft de gemeenten Rijssen-Holten, Hellendoorn, Twenterand en Wierden. Na het volgen van deze training weet u precies naar welke highlights u de toeristen en bezoekers kunt doorverwijzen in dit deel van Twente.

De insteek van deze e-learning is dat je kennis wordt verrijkt over de 13 andere Twentse gemeenten, zodat je toeristen en gasten kunt wijzen op al het moois wat heel Twente te bieden heeft. Uiteraard weet je al heel veel over je eigen plaats of gemeente, maar het is zeker ook waardevol om meer te weten de andere Twentse delen. De bezoeker denkt niet in gemeentegrenzen en wil Twente als geheel zo optimaal mogelijk beleven tijdens hun verblijf hier.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. Met de toets aan het einde van de training word je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol deelcertificaat. Voor alle Twentse modules ontvang je een deelcertificaat en bij goed gevolg van de vier modules ontvang je het certificaat Twente.

Succes!

Clock 25 minuten
Certificate Bij minimaal 60 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2024

Login / Inschrijven