Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Gastvrijheid voor iedereen!

Doel: bewustzijn vergroten van ondernemers dat er kansen zijn om aan de slag te gaan met nieuwe doelgroepen, seizoensspreiding etc. Ondernemers (vrijetijd, horeca, retail etc.) infomeren en inspireren om toegankelijkheid op hun bedrijf te vergroten. De E-learning is een basis voor follow up (realiseren aanbodsontwikkeling, workshops Ongehinderd Gastvrij etc.). De informatie in de E-learning moet concreet zijn, handvatten bieden om snel/makkelijk en goed in de praktijk toe te passen en mensen in beweging zetten.

Hoofdintroductie
In de e-learning Gastvrijheid voor iedereen komt u alles te weten over ondernemen in de (rolstoel)toegankelijke vrijetijdseconomie. De informatie in deze E-learning komt van MKB Toegankelijk, Ongehinderd, Eelke Droomt comfortzorg. Deze e-learning is gericht aan ondernemers en medewerkers op een recreatiebedrijf, horecamedewerkers of mensen die werkzaam zijn in de retail en te maken hebben met personen met een hulp- of zorgvraag. Met de toegankelijke vrijetijdseconomie bedoelen wij een vrijetijdsproduct dat voor iedereen geschikt is, ongeacht welke mogelijke beperking(en) de gast heeft. Ook de combinatie tussen vormen van gezondheidszorg en de vrijetijdseconomie behandelen we. Van economische voordelen tot consumentenbehoeften en praktische tips.

Na het volgen van deze training weet u:

  • Waar de toegankelijke vrijetijdseconomie uit bestaat.
  • Wat kansrijke doelgroepen zijn op het gebied van een toegankelijke vrijetijdseconomie.
  • Waarom de toegankelijke vakantiemarkt kansrijk is om in te investeren.
  • Hoe u gemakkelijk de toegankelijkheid van uw product kunt verbeteren.
  • Hoe u optimaal gastvrij kunt zijn voor élke vakantiegast.
  • Hoe u marketingactiviteiten het beste in kan richten.

In deze e-learning gebruiken we voorbeelden uit het Vechtdal. Het Vechtdal heeft een voorbeeldfunctie dankzij het programma Zorgeloos Vechtdal.

Gedurende de training betrekken we u met oefenvragen bij de theorie. Met de toets aan het einde testen we uw kennis. U behaalt een certificaat bij een voldoende resultaat. Deze training is mede mogelijk gemaakt door Leader Noord Overijssel.

Clock 25 minuten
Certificate Bij minimaal 60 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2021

Deel

Om deel te nemen aan deze training moet je ingelogd zijn. Ga terug naar Home om in te loggen.
Heb je nog geen account? Klik dan hier om  je te registeren. 

Terug naar het overzicht van alle trainingen