Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

De Duitse markt

In deze cursus leer je meer over de Duitse markt en de redenen waarom de Duitser besluit zijn vakantie in ons land door te brengen. Je maakt kennis met het boekingsgedrag van de Duitser, leert over zijn verwachtingspatroon en over het belang van de Duitse taal. Je krijgt informatie over de verschillen in marktbenadering van Duitsers ten opzichte van Nederlanders en welke partijen zich actief met die toeristische marketing bezighouden. Ook krijg je tips voor de bouw van je Duitse website en leer je de beste Duitse online-platforms voor reviews kennen. De cursus is bedoeld voor marketingmedewerkers en eigenaren van het toeristisch bedrijfsleven die marketingactiviteiten op de Duitse markt uitvoeren of dat willen gaan doen.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. Met de toets aan het einde van de training wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

Succes!

 

Deze training maakt onderdeel uit van het marketingprogramma ‘das andere Holland’, waarin de toeristische regio’s in Gelderland en Overijssel met elkaar samenwerken. De training is samengesteld door het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN), Marketing Oost, Euregio en The eTraining Company

Clock 45 minuten
Certificate Bij minimaal 60 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2024

Login / Inschrijven