Cookies van ETT

Deze website maakt gebruik van cookies om zo goed mogelijk te functioneren en de gebruiker de beste ervaring te bieden.

Hoe ontvang ik Duitse gasten?

In deze training leer je over goed gastheerschap voor Duitse gasten. Je komt meer te weten over interesses en gebruiken van Duitsers en leert hoe je je Duitse gast het best tegemoet kunt treden. Het belang van de Duitse taal, veel gemaakte fouten en valkuilen komen ook aan de orde. En je krijgt ook nog eens tal van tips en handige zinnetjes mee om ervoor te zorgen dat de Duitse gast tevreden naar huis gaat en graag terugkomt. Je leert over de meest geliefde bezigheden van de Duitser gedurende zijn vakantie en krijgt handige lijstjes van bijzondere feestdagen.

Tussen de training door zullen de oefenvragen je actief betrekken bij het doorlopen van de training. En wil je tussentijds stoppen en op een ander moment verder? Geen probleem. Met de toets aan het einde van de training wordt je opgedane kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. Heb je de eindtoets niet gehaald? Dan heb je dit jaar één keer de mogelijkheid van een herkansing. Heb je ook dan nog geen certificaat behaald? Je volgende mogelijkheid voor herkansing is dan pas volgend jaar. De lesstof kun je wel nog eens bekijken, zo vaak als je maar wilt.

 Succes!

 

Deze training maakt onderdeel uit van het marketingprogramma ‘das andere Holland’, waarin de toeristische regio’s in Gelderland en Overijssel met elkaar samenwerken. De training is samengesteld door het Regionaal Bureau voor Toerisme Arnhem Nijmegen (RBT KAN), Euregio en The eTraining Company

Clock 30 minuten
Certificate Bij minimaal 60 punten
Calendar Beschikbaar tot 31-12-2050

Login / Inschrijven